Archives

Caroline Rasmussen

2022-09-29

National madspildsdag – fokus på forebyggelse og reduktion af madspild med Zip Top

Danmarks nationale madspildsdag ligger samme dag som FN’s internationale madspildsdag. Verdens lande opfordres til at sætte fokus på forebyggelse og reduktion af madspild. På verdensplan er FN-målet 50 pro- cents reduktion inden 2030.

Det store fokus omkring reduktion af madspild handler om at gøre noget for der ikke bliver smidt så meget mad ud. Oftest bliver mad smidt ud fordi det er blevet lidt kedeligt at se på eller fordi friskheden er væk. Det kan ændres med madopbevarings beholdere fra Zip Top. Beholderne fra Zip Top er lavet af 100% platin-silikone og lukker tæt med den specielle zip funktion.

Holdbarheden og friskheden på maden øges og bibeholdes ved opbevaring i tætlukket beholdere. Derudover inde- holder Zip Top beholdere ingen BPA, plast eller fyldestoffer eller andre skadelige kemikalier. Beholderne tåler både opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Ved at benytte Zip Top beholderne er du også med til at udkonkurrere de skadelige plast produkter indenfor beholdere og plastikposer m.m. Produktet er bedre for dig og planeten!

Anerkendt og prisvindende design over hele kloden

De gennemtænkte detaljer, der er lagt i designet, er blevet anerkendt verden over. ZipTop har allerede vundet en Inter- national Design Excellence Award, Gold German Design Award, European Product Design Award og blevet udnævnt til ”Good Housekeeping Editor’s” til International Home + Housewares Show.

Caroline Rasmussen

2022-09-27

Spar på elregningen med Ninja – helt op til 75% med produkter til køkkenet.

Ninja er en nådesløs innovatør indenfor produkter til køkkenet, men viser sig nu også at kunne være bedre for din elregning.

Energipriserne stiger konstant og det rammer mere eller mindre alle – heldigvis er der flere ting, der kan gøres, for at undgå at blive slået helt ud. Det er en god ide at anvende produkter som er mere sparsomlige i køkkenet. Det kan både være tilberedningstiden, opvarmningstiden mf. der kan være med til at gøre den helt store forskel og spare dig op til 75% på elregningen*.

Ninja har en bred vifte af produkter hvor du kan spare mellem 35-75 % på din elregning*. Det gælder alt fra airfryer, miniovne, indendørs grill, multi cookere mf.

NINJA FOODI 8-I-1 MULTIFUNKTIONSOVN SP101EU
Ovnen har en stor kapacitet og kan spare dig op til 65% på elregningen*, fylder 50% mindre sammenlignet med lignende produkter da den har flip funktion. Op til 50% hurtigere tilberedning sammenlignet med en varmluftsovn**, op til 75% mindre fedt end ved konventionel friturestegning***.

NINJA FOODI MAX GRILL & AIR FRYER AG551EU + AG651EU + AG301EU

Autentisk grill smag med indendørs grill med 6 tilberednings funktioner kan spare dig op til 50% på elregningen* og op til 75% mindre fedt end ved konventionel friturestegning***.

NINJA FOODI 10-I-1 XL MULTIFUNKTIONSOVN DT200EU

Multifunktionsovn med super hurtig forvarmning på kun 90 sek, op til 40% hurtigere end en varmluftsovn**. Kan spare dig op til 35% på elregningen* og op til 75% mindre fedt end ved konventionel friturestegning***.

NINJA FOODI 14-I-1 SMARTLID MULTI COOKER OL750EU + OL650EU + OL550EU
Næste generation indenfor multi cooker som kan spare dig op til 75% på elregningen*, og trykkogningen er op til 70% hurtigere end traditionelle tilberedningsmetoder.****

NINJA FOODI MAX MULTIKOMFUR OP500EU + OP300EU + OP100EU
Den største kapacitet i foodi-serien som kan spare dig op til 75% på elregningen*, og trykkogningen er op til 70% hurtigere end traditionelle tilberedningsmetoder.****

NINJA AIR FRYER AF100 + AF160 + AF300 + AF400
Airfryer konceptet er populært idet det tilbereder din mad hurtigere og med op til 75% mindre fedt***. Aifryer serien fra Ninja kan spare dig mellem 50-75% på elregningen* alt efter hvilken model der anvendes.

*Test og beregninger baseret på anbefalet tilberedningstid for pølser ved brug af Air Fry-funktionen sammenlignet med en 68 L ”A” og 71 L ”A+” klassificeret ovn.**Testet mod konventionelt stegte, håndskårne pommes frites.*** Testet op imod fiskefingre og pølser.**** Sammenlignet med langsom tilberedning, kogning eller braisering.

Caroline Rasmussen

2022-09-05

Find os på IFA i Berlin

I denne uge er vi at finde på IFA i Berlin med produkter fra Shark Ninja, Clatronic og Gastroback. Messen finder sted fra d. 2 september – 6 september 2022.

Caroline Rasmussen

2022-08-04

Laguiole By Hâws nye produkter

Laguiole By Hâws er et brand der tilbyder knive lavet af 420 rustfrit stål og med den særlige form.

Laguiole er navnet på den særlige form som knivene har og stammer fra en fransk landsby i centralmassivet.

Laguiole By Hâws tilbyder flere forskellige former for steak knive og gafler samt køkkenknive. Flere af modellerne fås i flere forskellige træsorter på håndtagene. Alle produkter kommer i en flot sort trægaveæske som opbevarer produkterne sikkert og flot. Flere af produkterne er FCS certificeret.

Flere af produkterne vil være at se på Fun Nordics stand til den store Formland messe 18-21 august 2022 i Herning. Fun Nordic vil være at finde i hal G på stand G5613.

Caroline Rasmussen

2022-07-20

Ninja Juicer melder klar til sommerens friske frugter

For nogen er juicesæsonen hele året og for andre er det primært i sommerens sol når de friske frugter melder sig. Vitaminerne, friskheden og det energiske boost.

Leder du efter en støjsvag, effektiv juicer der kan håndtere alle dine yndlingsfrugter og grøntsager? Ninja juicer JC100UK står klar og laver fantastiske, rene, friskpresset hjemmelavet juice til dig helt uden tilsætningsstoffer.

Lav alt fra klassisk appelsin- og æblejuice til eksotiske ananas og mango juicer. Nyd sunde juice med eks. rødbeder, gulerod, ingefær, druer eller grønne blade. Indenfor kort tid kan du skabe næringsrige drikke eller boostende juiceshots. 

Kold pres teknologien ekstraherer op til 75% af frugten*. Den effektive proces skaber renere juicer med klare farver og mindre skum. Ninja Juicer er 3 gange mere støjsvag end mange førende centrifugal juicere**.  

 

Ninja juicer er designet slank så den er nemt at opbevare i køkkenet. Dele er nemme at montere uden besvær og de kan nemt skylles rene på unde 1 minut. Alle aftagelige dele tåler opvaskemaskine og er BPA-frie.

Der medfølger en opskriftsbog i kassen for nemt at kunne komme i gang med juice eventyret. Der indgår desuden opskrifter til brug af resterne af frugtkødet så intet går til spilde!

Ninja Juicer JC100UK vejl. pris: 1299 kr.

*Testet på appelsiner, druer og melon. Udbyttet afhænger af sort, sæson og modenhed.
**Testet i henhold til IEC 60704-2-11 under brug til gulerødder og appelsiner.

Caroline Rasmussen

2022-07-13

Hâws køler dig ned i sommervarmen

De varme sommerdage er så småt ved at melde sig – det betyder kolde drikkevarer og lækre kolde is kommer i høj kurs, både hos børn og voksne.

Hâws ismaskine ISM180 giver dig muligheden for at skabe hjemmelavet kolde lækkerier til de varme sommerdage. Du kan både lave flødeis, sorbeter, frozen yoghurt mv. Fyld den med dine favorit smage, eksperimenter med at finde din helt egen signatur smag.

Hâws ismaskine har en kapacitet på 2L og med den aftagelige skål samt det gennemsigtige låg, er det nemt at følge med i processen. Det er nemt at komme i gang med den medfølgende opskriftsbog.

Hâws ismaskine ISM180 vejl. pris: 3999 kr.

 

Udover kolde is til varmen kan isterninger gøre sodavanden, drinksene, vandet, juicen mv. lige de 10% bedre ved at holde dem kolde.
Hâws isterningemaskine ICM122020 er perfekt at have stående til diverse fester eller sammenkomster hvor du ønsker at have isterninger stående klar hele tiden. Det kan frigive en del plads i fryseren ikke at skulle opbevare dem der.

Hâws isterningemaskine skal blot være fyldt med vand og så kan den producere op til 12 kg isterninger på 24 timer. Produktet kan indeholde 1,8 liter vand of har en aftagelig is kurv og derudover kan isterningestørrelsen indstilles.

Hâws isterningemaskine ICM122020 vejl. pris: 1999 kr.

Caroline Rasmussen

2022-07-06

Ninja ismaskine leverer sommerlige læskende is

Sommeren er over os, og hvad virker mere sommerligt end læskende kølige is? Ninja er en nådesløs innovatør inden for køkkenkategorien og med deres nye ismaskine har det aldrig være lettere at belønne sig selv med en is på de varme sommerdage.

Ninja CREAMi NC300EU sørger for du kan skabe og skræddersy hjemmelavet lækkerier – alt fra is og luksuriøse milkshakes til bløde sorbeter og kalorielette og sukkerfrie ”nice cream” til smoothie bowler. Mulighederne er ubegrænsede – fyld, frys, bearbejd og nyd.   

Du kan lave dine portioner lige som du ønsker. Fyld blot de medfølgende bøtter og stil den i fryseren i 24 timer. Derefter er det klar til en tur i Ninja CREAMi og servering eller opbevaring i fryseren.

 

Ismaskinen kan producere alt fra lavt sukkerindhold, mælkefri, keto, vegansk – valget er dit! Der medfølger desuden en opskriftguide i kassen spækket med lækre opskrifter for enhver smag, så det er nemt at starte op. Creamify teknologien sikrer en perfekt konsistens og med 7 forskellige programmer er det lige at gå til. Hvert program er indstillet med en unik rotations teknologi og tidslængde for at skabe den perfekte tekstur.

Ninja CREAMi er nem at bruge og rengøre. Touchskærmen er simpel og med en praktisk statuslinje på programmet. Det smalle design gør den nem at opbevare. Bøtterne, lågene og knivbladet tåler opvaskemaskine


Ninja Ismaskine NC300EU vejl. pris: 1999 kr.

Caroline Rasmussen

2022-07-01

Steak Champ vinder innovationsprisen

Steak Champ er kåret som “German Innovation Awards 2022 – Winner”

Steak Champ er blevet kåret i kategorien “Innovative Steak Tools” og det gælder følgende produkter:

99-5026 SteakChamp 5026 Bull Fork

99-5025 SteakChamp 5025 Oil Spray Bottle

99-5024 SteakChamp 5024 Gravity Electric Pepper Mill

99-5020 SteakChamp 5020 Board w/ Stainless Steel Saucers

99-5010 SteakChamp 5010 Cast Iron Grill Frying Pan 26 cm

99-5004 SteakChamp 5004 Chef’s Knife BBQ Pro 22 cm

99-5003 SteakChamp 5003 Chef’s Knife Kitchen Pro 19 cm

Caroline Rasmussen

2022-06-15

Gastroback toaster nyheder

Gastroback kommer med 2 nye toastere med op til 7 forskellige programmer.

Gastroback Design Toaster Digital S2 kan indeholde 2 skiver brød, har 7 forudindstillede programmer samt justerbare bruningsniveauer til at riste dit brød. Produktet har programmer til eks. fuldkornsbrød, bagels, vafler og glutenfrit brød. Hvilket alt sammen kan gemmes i hukommelses funktionen. Produktet er udstyret med et brugervenligt LCD-display og nedtællingsuret viser den resterende tid.

Derudover er det muligt at genopvarme og optø sit brød. Efter endt program er der automatisk slukning for energisparende tilstand og ledningsoprul.

Gastroback Design Toaster Digital 4S har de helt samme funktioner som Design Toaster Digital 2S dog kan denne model tage 4 skiver brød istedet.

Caroline Rasmussen

2022-05-27

Gastroback dehydrator nyheder

Gastroback kommer med 2 nye dehydratorer som er perfekte til sunde snacks.

Gastroback Design Dehydrator Pro 46602 er perfekt til sunde snacks, slik, grøntsagschips, tørret frugt, myslibarer, beef jerky og mere mere. Produktet bearbejder sunde fødevarer uden tilsætningsstoffer og konserverer dem økonomisk.

Produktet indeholder 6 tørrebakker, 1 special tørrebakke, 1 netbakke og 1 myslibarform.

Gastroback Design Dehydrator Max har de samme egenskaber som Gastroback Design Dehydrator Pro i forhold til at kunne bearbejde sunde fødevarer uden tilsætningsstoffer og konservere dem økonomisk.

Produktet indeholder dog 10 tørrebakker, 1 special tørrebakke, 1 netbakke, 1 myslibar form samt 1 grøntsagsskræller i rustfrit stål.

Caroline Rasmussen

2022-05-04

NYE STØRRER LOKALER & SHOWROOM

Vi, i Fun Nordic ApS, har fået vokseværk i den forstand at vores udvalg af produkter er vokset samt antallet af medarbejdere på kontoret. Vi er derfor kommer i større lokaler med mere plads på kontoret, men i den grad også en opgradering i showroomet.

De nye større lokaler giver os mulighed for at præsenterer et langt større udvalg af vores produkter, som vi vil anbefaler Jer at komme forbi og se. Desuden bliver der opsat et helt outdoor hjørne der illustrerer produkterne langt bedre end tidligere.

I skal alle være velkommen til at svinge forbi og se vores nye lokation på Rugkobbel 260, 6200 Aabenraa.

Caroline Rasmussen

2022-04-13

Nyt RMA system hos Fun Nordic ApS

Fun Nordic har pr. dags dato fået nyt reklamationssystem. Det hedder Xpos (https://www.xpos.eu/). Her skal i fremadrettet oprette jeres reklamationer hos os.

Hvis jeres virksomhed/butik ikke er oprettet endnu, så skal det gøres før i kan benytte jer af Xpos, som er gratis for jer som brugere at benytte. Vedhæftet finder i guides til hvordan I opretter jeres firma i Xpos og tilføjer Fun Nordic som leverandør, samt hvordan man laver en sag.

Når I vælger jeres virksomheds/butiks kontakt e-mail, så er det vigtigt at vælge en, som flere i virksomheden/butikken har adgang til, da der kun kan oprettes en bruger pr. virksomhed/butik, som flere ansatte kan benytte sig af.

Caroline Rasmussen

2022-02-01

Ninja foodprocessor anbefales af TÆNK

Forbrugerrådet TÆNK har lavet en test af foodprocessorer, hvor Ninja AUTO-IQ BN650EU er med, og klarer sig rigtigt godt.

Forbrugerrådet TÆNK lavede i Januar 2022 en test af forskellige foodprocessorer hvor Ninja AUTO-IQ BN650EU indgik, sammen med mærker som Magimix, Kenwood, Braun, OBH Nordica, Phillips, Sage og Tristar. Testen ligger vægt på produktets evne til at løse forskellige opgaver og hvordan de bruges i hverdagen.

Testen af foodprocessorerne inkluderer blandt andet test af brugervenlighed, byggekvalitet, støj, levetid og energiforbrug.

Ud fra testen nævnes…. “Ninja er ikke et så kendt mærke i Danmark (endnu), men foodprocessoren fra Ninja klarer sig pænt i testen og er den foodprocessor til under 1.000 kr., der klarer sig bedst.

Caroline Rasmussen

2021-05-11

ZipTop, fremtidens erstatning for plastikposer i hjemmet, kommer til Skandinavien

Vi, Fun Nordic ApS, er glade for endelig at kunne dele nyheden om at det Amerikanske innovative og miljøbevidste brand ZipTop kommer til Skandinavien.

ZipTop blev grundlagt med det formål at skabe nogle innovative beholdere som kunne udkonkurrerer de skadelige plast produkter indenfor beholdere, plastikposer m.m. De kommer med produkter som både er bedre for dig og planeten.

ZipTop patenteret beholdere med Zip lukke funktion
ZipTop beholderne er lavet i et patenteret ”one-piece” oprejste design der gør den ekstremt holdbar – den tåler både opvaskemaskine, fryser og microbølgeovn. Beholderne er 100% platin-silikone materiale og indeholder igen BPA, plast, fyldestoffer eller andre skadelige kemikalier.

ZipTop beholderne hjælper dig med at tage madopbevaring til næste niveau og gør overgangen fra plast til genanvendelige produkter nemmere.

Produktet er enormt alsidigt og holdbart da det kan bruges til opbevaring af både mad, snacks on the go, rejser eller eks. madkasse til pastasalat da de tåler gafler
– kun fantasien sætter grænser. Derudover kan den også nemt indeholde væsker da designet gør at den forbliver oprejst uanset indholdet.

Anerkendt og prisvindende design over hele kloden
De gennemtænkte detaljer, der er lagt i designet, er blevet anerkendt verden over.

ZipTop har allerede vundet en International Design Excellence Award, Gold German Design Award, European Product Design Award og blevet udnævnt til ”Good Housekeeping Editor’s” til International Home + Housewares Show.

Caroline Rasmussen

2021-05-05

Laguiole By Hâws omtalt i magasinet JAGT

Laguiole By Hâws forskæresæt i oliven samt steakkniv og gaffel i ibenholdt er nævnt i magasinet JAGT, vildt & Våben.

Laguiole By Hâws produkterne er en elegant serie af steakknive, kokkeknive, forskæresæt mm. som har den her særlige laguiole form. Elegante linjer der giver lidt ekstra til borddækningen og produkterne fås i forskellige træsorter som ibenholdt, oliven og rosewood. Alle produkterne bliver leveret i en eksklusiv sort træs æske.