Tidsbesparende sunde måltider på rekordtid med Ninja Speedi Rapid Cooker & Air fryer

https://www.youtube.com/watch?v=bSSJATEwBXE&ab_channel=FunNordicApS

Mød Ninja Speedi Rapid Cooker & Air fryer 10-i-1, din nye bedste ven i køkkenet, der er her for at gøre din hverdag lettere, sundere og mere smagfuld.

I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde tid til at lave velsmagende og sunde måltider. Arbejde, familie og daglige forpligtelser kan ofte tage overhånd, og det er fristende at vælge den nemme løsning med takeout eller halvfabrikata. Men hvad nu, hvis vi fortalte dig, at du kan få det bedste fra begge verdener – lækre, sunde måltider, der er klar på ingen tid? Ninja Speedi Rapid Cooker & Air fryer 10-i-1 laver din mad hurtigere, sundere og billigere. Derudover kan den endda lave opskrifterne til dig ud fra dine valgte ingredienser - via Ninja Meal Builder

Hurtigere - et helt måltid i ét apparat på 15 min

På en brøkdel af tiden, sammenlignet med andre tilberedsmetoder, kan du tilberede komplette måltider i Ninja Speedi Rapid Cooker & Air fryer på 5,7L med non-stick keramisk belagt gryde. Du kan du forvandle dine foretrukne ingredienser til lækre måltider på kun 15 minutter. Uanset om det er en fluffy quinoa-salat, saftige kødboller eller stegte grøntsager, kan du have det hele klar på rekordtid. Med Cook & Crisp Tray kan du lagre ingredienserne i flere niveauer. Alle dele tåler opvaskemaskine.

Ninja Woodfire Elctric BBQ Grill & Røgovn OG701EU Vejl. pris: 3699,00 DKK.

Sundere - 75% mindre fedt

Med den indbygget Air fryer kan du tilberede dine yndlingsretter med mindre fedt. Op til 75% mindre fedt end ved traditionelle stegemetoder. Forkæl dig selv med de lækre sprøde retter uden skyldfølelsen. Derudover forbliver op til 90% af grøntsagernes næringsstoffer ved at blive dampet.

Billigere - Spar 55% på din elregning

En af de bemærkelsesværdige fordele ved produktet er dens ekstreme energieffektivitet. Du kan spare helt op til 55% på din elregning sammnelignet med traditionelle komfurer og ovne. Både godt for din pengepung og miljøet.

10 forskellige funktioner - 2 tilstande - 1 knap

Ninja Speedi Rapid Cook & Air fryer kan nemt skifte mellem 10 forskellige tilberedningsmetoder. Alt hvad du skal gøre er at justere den smarte kontrolknap på toppen af låget. Den kan både lave de hurtige one-pot meals men også tilberede de lækre efterårs simre retter med slow cook funktionen.

Rapid Cooker tilstand: Speedi Meals, Steam Air fry, Steam bake, Steam
Air fry/hob tilstand: Air fry, Grill, Bag/Steg, Dehydrer, Svits, Slow cook

Ninja Speedi Rapid Cooker & Airfryer 10-i-1 ON400EU Vejl. pris: 2699,00 DKK.


Instant Pot er hurtigere, sundere og med stilhedens elegance

https://www.youtube.com/watch?v=grEIeKRyvxk&ab_channel=FunNordicApS

I køkkenet er det ikke kun madens smag, der betyder noget, men også måden den tilberedes på. Her kommer Instant Pot Duo Crisp Airfryer med Ultimativt Låg 13-i-1 ind og sørge for det hele er i ét låg. Med det ultimative låg får du her 13 forskellige funktioner som består i trykkogning, airfrye, slowcook, dampe, stege, opvarme, svitse, bage, grill,
dehydrere, lave yoghurt, sous vide og hæve brød. Rumligheden er stor og du kan tilberede mad op til 6 personer.

SUNDERE MADLAVNING - 95% MINDRE OLIE
Det ultimative låg kan også air frye hvilket betyder du kan tilberede dine yndlingsretter både lækre og sundere men samtidig opnår en ekstraordinær sprødhed med op til 95% mindre olie.

SPAR PÅ DIN ELREGNING - 80% MINDRE STRØM
Ved anvendelse af Instant Pot Duo Crisp kan du spare op til 80% strøm sammenlignet med en traditionel ovn.

HURTIGERE MADLAVNING - 70% HURTIGERE TILBEREDNING
Hvis du er presset på tid, vil du blive begejstret over at produktet her kan forkorte madlavningenstiden med op til 70% sammenlignet med traditionelle metoder.†

STEP-BY-STEP INSTRUKTIONER PÅ LCD-SKÆRM
Det kan være udfordrende at skulle mestre en maskine med 13 funktioner, men Instant Pot Duo Crisp Airfryer med ultimativt låg er den første multi-cooker med trinvis instruktioner på den store LCD-skærm på fronten af produktet. Den instruerer i hvornår du skal tilføje maden, røre rundt osv.

AVANCERET DAMPUDLEDNINGS TEKNOLOGI
Ved at minimere udluftningsstøj skaber den en mere behagelig madlavningsoplevelse uden at gå på kompromis med effektiviteten. Dette gør det til en perfekt løsning for dem, der sætter pris på et roligt og fredeligt køkkenmiljø.

Instant Pot Duo Crisp Airfryer med Ultimativt Låg 140-0059-01-EU // 2.799,00 DKK


Lydløs air fryer - det tæt på med Instant Vortex Slim Airfryer

Vortex Slim Airfryer er 20% mindre, sammenlignet med andre i samme liter størrelse, dog med samme 5.7 Liter plads og 1700W. Det kompakte og stilfulde design er mere end bare en praktisk løsning. Denne avancerede airfryer giver dig mulighed for at spare både energi og tid. Sammenlignet med traditionelle ovne kan du reducere din elregning med over 80%. Det betyder, at du kan nyde
lækre måltider og samtidig være miljøvenlig og spare penge.

Med Vortex Slim Airfryer kan du tilberede dine yndlingsretter på en sundere måde. Takket være den innovative EvenCrisp™-teknologi kan du opnå sprødhed og tekstur med op til 95% mindre olie end ved traditionel friturestegning. Så nu kan du nyde saftige hotwings, sprøde pommes frites og andre lækre retter uden at gå på kompromis med din sundhed.

For yderligere information omkring sortimentet eller spørgsmål kontakt Fun Nordic ApS – info@funnordic.dk. Ikke kun det, Vortex Slim Airfryer er også utroligt nem at bruge. Med dens brugervenlige touchscreen-grænseflade og praktiske
indikatorer kan du tilberede mad til perfektion uden besvær. Og når du er færdig, gør den non-stick-belagte kurv rengøringen hurtig
og enkel.

Så opgrader dit køkken med Vortex Slim Airfryer og oplev den ideelle kombination af bekvemmelighed, sundhed og lækre smagsoplevelser.
Spar energi, tid og penge, og lad denne innovative airfryer forvandle dine yndlingsretter til sunde og delikate versioner.
Få fat i din Vortex Slim Airfryer i dag og gør madlavning til en fornøjelse!

Instant Vortex Slim 5.7 L / 81-140-1150-01-EU / Vejl. pris: 1199,00 DKK.


Ninja Woodfire Electric BBQ Grill & Røgeovn OG701EU - den ultimative udendørs madoplevelse

Drevet af elektricitet er den klar, når du er det. Fortidens kamp for at tænde en grill er forbi. Tilslut blot stikket og gå i gang med at lave mad uden rod eller besvær udendørs, når som helst i løbet af ugen - al smagen, uden besværet. Nyd røget mad, der er tilberedt på samme tid, det tager visse kulgrill at forvarme.

BBQ-GRILL: Få den saftige og autentiske grillet overflade fra en traditionel grill, uden besværet. Grillen når op på 260°C for autentisk stegning og grilling. Varmelegemerne i toppen og bunden arbejder sammen med en konvektionsventilator for jævn tilberedning.

BBQ-RØGEHULE: Den integrerede røgboks brænder naturlige træpiller for at skabe autentiske BBQ-smage. En konvektionsventilator cirkulerer varme og røg jævnt omkring maden og sikrer rige, fuldt udviklede Woodfire-smage.

UDENDØRS AIR FRYER: Air Fry: Op til 75% mindre fedt end dybstegning*.

Tag køkkenet med ud i det fri med 7 tilpasselige madlavningsfunktioner, herunder Air Fry, Steg, Bag, Genopvarm og Dehydrér. Lad tilbehøret være stjernen i showet, lige fra luftstegte pommes frites og kartoffelbåde til bagte kartofler og brød. Afslut din grillmid-dag med hurtige og nemme desserter som karamelliseret ananas, bagte æbler og grillede ferskner.

Desuden kan du tilføre enhver madlavningsfunktion en smule røget Woodfire-smag.
WOODFIRE-TEKNOLOGI: Drevet af elektricitet, krydret med forbrænding af ægte træpiller. Den integrerede røgboks giver dig mu-lighed for at tilføre enhver madlavningsfunktion rige Woodfire-smage.

Ninja Woodfire Elctric BBQ Grill & Røgovn OG701EU Vejl. pris: 3699,00 DKK.

*Testet mod dybstegte, håndskårne pommes frites


Oplev madlavningens fremtid med Instant Vortex Plus Versazone Airfryer 8,5L - En gamechanger i dit køkken!

Med Instant Vortex Plus Versazone Airfryer bliver madlavning hurtig, alsidig og praktisk. Nu kan du lave alle dine yndlingsretter med mindre olie og uden rod. Denne airfryer er det sunde og praktiske alternativ til traditionel friturestegning og tilbyder samtidig den fleksibilitet, du har brug for med dens 8 forskellige funktioner. Uanset om du vil bage, stege, grille, genopvarme, airfrye eller dehydrere, så har denne airfryer 8 funktioner i 1, samt Smart SyncCook & SyncFinish.

Takket være EVENCRISP™-teknologien kan du opnå den sprøde tekstur og den lækre smag af friturestegt mad med op til 95% mindre olie. Du kan airfrye saftige hotwings, sprøde pommes frites, løgringe og meget mere. Hvis du er mere til stegning, kan du tilberede blomkålsbidder, rejespyd, hvidløgskartofler og kyllingenuggets. Hvis du har en sød tand, kan du bage calzones eller mini pizzaer, kanelsnegle og lækre brownie bites.

Ønsker du at grille dine grøntsager og kød, er Instant Vortex Plus Versazone Airfryer også perfekt til det. Du kan endda dehydrere dine egne frugter og lave sunde snacks. Og hvis du har rester, behøver du ikke en mikrobølgeovn til at varme dem op. Med denne airfryer kan du nemt genopvarme maden og bevare dens smag og tekstur.

Den smarte SyncCook-funktion gør det muligt for dig at matche indstillinger mellem de to zoner, så du opnår perfekt tilberedning i begge kurve. Og med SyncFinish sikrer du, at maden i begge kurve er færdig samtidig! Hvis du kun ønsker at tilberede en lille portion, behøver du kun at bruge én kurv, hvilket gør det endnu mere bekvemt.

Så oplev en ny måde at tilberede mad på med Instant Vortex Plus Versazone Airfryer 8,5L. Spar tid, minimer brugen af olie og nyd sunde og lækre retter. Bestil din airfryer i dag og tag din madlavning til et helt nyt niveau!

Instant Vortex Plus VersaZone 8.5 L Vejl. pris: 2699,00 DKK.


Ninja Foodi Airfryer MAX Dual Zone AF451EU - den perfekte kombination af kapacitet og alsidighed

En af de mest innovative funktioner ved denne air fryer er det digitale termometer, der følger med. Det digitale termometer gør det muligt at tilberede kød og fisk til perfektion, uden at du behøver at gætte på temperaturen. Vælg blot den ønskede finish, og Ninja’s Smart Cook System sørger for resten. Med præcis overvågning af madens temperatur under tilberedningen kan du altid være sikker på at få et velsmagende og saftigt resultat.

AF451EU er udstyret med 2 uafhængige tilberedningszoner, hvilket gør den ideel til
familier og store husstande da den kan tilberede mad op til 8+ personer. Det er op til
25% mere mad sammenlignet med andre air fryere på markedet.

Du kan tilberede to forskellige fødevarer med forskellige temperaturer, tider og indstillinger i de separate skuffer. Tak-ket være SYNC-funktionen kan begge retter være klar til servering på samme tid. MATCH-funktionen gør det også muligt at tilberede dobbelt så meget mad på samme tid ved hjælp af de samme indstillinger i begge zoner.

Med 6 forskellige madlavningsfunktioner kan du virkelig udforske din kreativitet i køkkenet. Fra air frying, hvor du kan nyde dine yndlingsfriterede retter med op til 75% mindre fedt, til ristning, bagning, dehydrering og genopvarmning, giver denne air fryer dig mulighed for at tilberede et bredt udvalg af lækre retter. Den nemt anvendelige digitale kon-trolpanel med nedtællingstimer gør det let at holde styr på madlavningsprocessen.

Ninja Foodi Airfryer MAX Dual Zone AF451EU Vejl. pris: 2499,00 DKK.


Tænk Bedst i Test Airfryer Marts 2023 - Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU

Ninja airfryer AF300EU er kåret til Bedst i Test af Forbrugerrådet Tænk efter deres airfryer test hvor de testede 28 forskellige airfryers.

Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU udmærker sig endnu en gang i en test og vinder ”Bedst i Test” fra Forbrugerrådet Tænk i marts 2023. Der blev testet 28 forskellige airfryers, der
tilbereder mad ved hjælp af varm luft. Produkterne blev testet på et laboratorium for deres evne til tilberedning, tilberedningstid, energiforbrug, brugervenlighed, rengøring og sikkerhed.

Udover AF300EU indgik Ninja Foodi MAX Health Grill & Airfryer AG551EU også i testen og kom ind på en flot 3 plads med hele 72% ud af 100% - sammenlignet med Ninja vinderen som fik 79% er det et tæt felt.

Her er et indblik i test resultaterne for Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU:

Det er primært på tilberedningen, smagstesten, kvalitetsindtrykket og sikkerheden som sender AF300EU til tops i testen. Ved smagstesten bliver de alle testet med de sammen fødevarer og især kyllingelår og forårsruller udmærker AF300EU sig. Derudover er kvalitetsindtrykket og sikkerheden af produktet i top.

Norges største hjemmeside for forbrugerteknologi, Tek.no, testede i december 2022 premium airfryer modeller (over 2000 NOK) for at se om det kunne betale sig at gå op i pris. De fandt ud af, at det absolut kunne betale sig, da funktionerne virkelig gjorde madlavning og airfryer-brug mere alsidig.

Det er med stor glæde, at vi kan dele, at Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU både er ble-vet kåret som ”Bedst i Test” af Forbrugerrådet Tænk, ”Godt Kjøp” af Tek.no, og den bedste airfryer i den store test fra Råd & Rön.

Se testen fra Forbrugerrådet Tænk her!

Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU Vejl. pris: 1899,00 DKK.
Ninja Foodi MAX Health Grill & Airfryer AG551EU Vejl. pris: 2499,00 DKK.


NY SALGSDIREKTØR - KRISTIAN HANSEN

I de seneste år har vi, i Fun Nordic, oplevet en stor vækst i virksomheden. For at kunne
følge med i den udvikling har vi den glæde at meddele, at vi har ansat Kristian Hansen
som ny salgsdirektør pr. 1. marts. Med mere end 40 års erfaring inden for salg og en
tidligere ansættelse som salgschef hos Thuesen Jensen, bringer Kristian en dybdegående
ekspertise og en betydelig brancheindsigt med til Fun Nordic ApS. Netop den erfaring
forventer vi også vil kunne bidrage til yderligere vækst i de nordiske lande.

Vi ser hans tiltrædelse som en vigtig strategisk beslutning for at sikre, at vi fortsat kan
udvikle os samt levere på højt niveau. Med hans dybtgående salgserfaring og
brancheindsigt er vi sikre på, at Kristian vil bidrage til vores fortsatte vækst og succes på
lang sigt.

Vi ser frem til at arbejde sammen med ham og ønsker Kristian en varm velkomst i
Fun Nordic ApS.


Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU kåret til ”Godt Kjøp”

Ninja airfryer AF300EU har været en del af en større test hos Tek.no hvor man testede alle premium-
modeller, og Ninja airfryeren får rosende ord med på vejen.

Norges største hjemmeside for forbrugerteknologi Tek.no lavede, i december 2022, en test af premium airfryer modeller (over 2000 NOK) for at se om det kan svare sig at gå op i pris. Det mente de bestemt at det kunne, ved at gå op i pris finder man pludselig funktioner, der virkelig gør madlavningen og airfryer-brugen meget mere alsidig.
Ud fra testen skriver Tek.no følgende om Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU.

…” denne model meget lavt prissat i forhold til, hvad du får. Et godt køb med andre ord”
…” Alt kan laves på samme tid med lidt planlægning. Det er pengene værd, hvis du spørger os.”
…” I hvert fald er denne airfryer fra Ninja perfekt til dig, der elsker at lave mad, og som er interes-
seret i at tilberede en masse forskellig mad – på samme tid.”

Det er med stor glæde at kunne vise Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU både er kåret som ”Godt Kjøp” af Tek.no samt den bedste airfryer i den store test fra Råd & Rön.
Se testen fra Tek.no her

Ninja Foodi Airfryer Dual Zone AF300EU Vejl. pris: 1899,00 DKK.