En af de mest innovative funktioner ved denne air fryer er det digitale termometer, der følger med. Det digitale termometer gør det muligt at tilberede kød og fisk til perfektion, uden at du behøver at gætte på temperaturen. Vælg blot den ønskede finish, og Ninja’s Smart Cook System sørger for resten. Med præcis overvågning af madens temperatur under tilberedningen kan du altid være sikker på at få et velsmagende og saftigt resultat.

AF451EU er udstyret med 2 uafhængige tilberedningszoner, hvilket gør den ideel til
familier og store husstande da den kan tilberede mad op til 8+ personer. Det er op til
25% mere mad sammenlignet med andre air fryere på markedet.


Du kan tilberede to forskellige fødevarer med forskellige temperaturer, tider og indstillinger i de separate skuffer. Tak-ket være SYNC-funktionen kan begge retter være klar til servering på samme tid. MATCH-funktionen gør det også muligt at tilberede dobbelt så meget mad på samme tid ved hjælp af de samme indstillinger i begge zoner.


Med 6 forskellige madlavningsfunktioner kan du virkelig udforske din kreativitet i køkkenet. Fra air frying, hvor du kan nyde dine yndlingsfriterede retter med op til 75% mindre fedt, til ristning, bagning, dehydrering og genopvarmning, giver denne air fryer dig mulighed for at tilberede et bredt udvalg af lækre retter. Den nemt anvendelige digitale kon-trolpanel med nedtællingstimer gør det let at holde styr på madlavningsprocessen.


Ninja Foodi Airfryer MAX Dual Zone AF451EU Vejl. pris: 2499,00 DKK.