Drevet af elektricitet er den klar, når du er det. Fortidens kamp for at tænde en grill er forbi. Tilslut blot stikket og gå i gang med at lave mad uden rod eller besvær udendørs, når som helst i løbet af ugen – al smagen, uden besværet. Nyd røget mad, der er tilberedt på samme tid, det tager visse kulgrill at forvarme.

BBQ-GRILL: Få den saftige og autentiske grillet overflade fra en traditionel grill, uden besværet. Grillen når op på 260°C for autentisk stegning og grilling. Varmelegemerne i toppen og bunden arbejder sammen med en konvektionsventilator for jævn tilberedning.

BBQ-RØGEHULE: Den integrerede røgboks brænder naturlige træpiller for at skabe autentiske BBQ-smage. En konvektionsventilator cirkulerer varme og røg jævnt omkring maden og sikrer rige, fuldt udviklede Woodfire-smage.

UDENDØRS AIR FRYER: Air Fry: Op til 75% mindre fedt end dybstegning*.

Tag køkkenet med ud i det fri med 7 tilpasselige madlavningsfunktioner, herunder Air Fry, Steg, Bag, Genopvarm og Dehydrér. Lad tilbehøret være stjernen i showet, lige fra luftstegte pommes frites og kartoffelbåde til bagte kartofler og brød. Afslut din grillmid-dag med hurtige og nemme desserter som karamelliseret ananas, bagte æbler og grillede ferskner.

Desuden kan du tilføre enhver madlavningsfunktion en smule røget Woodfire-smag.
WOODFIRE-TEKNOLOGI: Drevet af elektricitet, krydret med forbrænding af ægte træpiller. Den integrerede røgboks giver dig mu-lighed for at tilføre enhver madlavningsfunktion rige Woodfire-smage.


Ninja Woodfire Elctric BBQ Grill & Røgovn OG701EU Vejl. pris: 3699,00 DKK.

*Testet mod dybstegte, håndskårne pommes frites