I køkkenet er det ikke kun madens smag, der betyder noget, men også måden den tilberedes på. Her kommer Instant Pot Duo Crisp Airfryer med Ultimativt Låg 13-i-1 ind og sørge for det hele er i ét låg. Med det ultimative låg får du her 13 forskellige funktioner som består i trykkogning, airfrye, slowcook, dampe, stege, opvarme, svitse, bage, grill,
dehydrere, lave yoghurt, sous vide og hæve brød. Rumligheden er stor og du kan tilberede mad op til 6 personer.

SUNDERE MADLAVNING – 95% MINDRE OLIE
Det ultimative låg kan også air frye hvilket betyder du kan tilberede dine yndlingsretter både lækre og sundere men samtidig opnår en ekstraordinær sprødhed med op til 95% mindre olie.


SPAR PÅ DIN ELREGNING – 80% MINDRE STRØM
Ved anvendelse af Instant Pot Duo Crisp kan du spare op til 80% strøm sammenlignet med en traditionel ovn.


HURTIGERE MADLAVNING – 70% HURTIGERE TILBEREDNING
Hvis du er presset på tid, vil du blive begejstret over at produktet her kan forkorte madlavningenstiden med op til 70% sammenlignet med traditionelle metoder.†

STEP-BY-STEP INSTRUKTIONER PÅ LCD-SKÆRM
Det kan være udfordrende at skulle mestre en maskine med 13 funktioner, men Instant Pot Duo Crisp Airfryer med ultimativt låg er den første multi-cooker med trinvis instruktioner på den store LCD-skærm på fronten af produktet. Den instruerer i hvornår du skal tilføje maden, røre rundt osv.


AVANCERET DAMPUDLEDNINGS TEKNOLOGI
Ved at minimere udluftningsstøj skaber den en mere behagelig madlavningsoplevelse uden at gå på kompromis med effektiviteten. Dette gør det til en perfekt løsning for dem, der sætter pris på et roligt og fredeligt køkkenmiljø.


Instant Pot Duo Crisp Airfryer med Ultimativt Låg 140-0059-01-EU // 2.799,00 DKK