Combekk

Combekk skaber eksklusivt køkkengrejsortiment af genbrugsmaterialer, hvilket kombinerer høj kvalitet med et stærkt fokus på bæredygtighed.

Combekk har rødder i Holland. De har skabt et eksklusivt køkkengrejsortiment fremstillet af genbrugsmaterialer, hvilket kombinerer høj kvalitet med et stærkt fokus på bæredygtighed. Et af deres signaturprodukter er “Dutch Oven”, en støbejernspande, som henviser til den hollandske opfindelse af en fremstillingsteknik, hvor smeltet jern hældes i en sandform. Combekk er stolte af at være det eneste mærke, der fremstiller deres topsortiment af Dutch Ovens i Holland, og holder dermed traditionen i live.

Combekks engagement i bæredygtighed vises tydeligt i deres brug af genanvendelige materialer. Med erkendelsen af, at jern aldrig mister sin kvalitet, anvender de mellem 70-100% genbrugsmaterialer i deres produktionsproces. Denne tilgang gør det muligt for Combekk at levere produkter af højeste kvalitet uden at udvinde ny jernmalm. Hver Dutch Oven bærer endda et stempel i bunden, der angiver oprindelsen af de vigtigste ingredienser i støbningen.

Ud over Dutch Oven har Combekk også fremstillet verdens første grydesæt lavet af genbrugs aluminium. I en tid, hvor der globalt fokuseres på genanvendelighed og bæredygtige forbrugsvaner, såsom økologisk spisning og reduceret kødforbrug, ser Combekk det lige så vigtigt at maden tilberedes i køkkengrej, der er fremstillet af genbrugsmaterialer og som passer på planeten.

Combekks mission og vision er at gøre køkkenudstyrsindustrien mere bæredygtig. Ved at anvende 100% genbrugsmaterialer i deres køkkengrej, skaber de hjemmeartikler, der ikke kun er bæredygtige, men som også opretholder et skarpt fokus på design og funktionalitet. Denne tilgang sikrer, at Combekk leverer produkter, der er miljøvenlige, praktiske og æstetisk tiltalende, hvilket reflekterer en dyb forpligtelse til både kvalitet og miljøbevidsthed.

Se katalog for 2024 her

Kataloget bliver løbende opdateret.

Se seneste katalog