GREENPAN COOKWARE COMPANY

Greenpan-tSUNDHED HAR FÅET ET NAVN – GREENPAN

Sund mad handler ikke blot om de fødevarer, man anvender. Det er også om at have det rette køkkenudstyr til rådighed.

Som opfinder af den keramiske non-stik belægning på pander og gryder er GreenPan, konceptet som giver dig køkkengrej i særklasse, et produkt som er nemt og praktisk at anvende samtidig med, at det med den keramiske belægning kan tåle den høje varme, som kommer fra et komfur.

Da to barndomsvenner opdagede, at non-stick pander frigav kemikalier, når traditionelle pander blev overophedet, slog de sig sammen for at udvikle et alternativ. Det belgiske firma designer og producerer innovativt køkkengrej, og har som de første introduceret non-stick køkkengrej uden PTFE, også kendt under navnet teflon. gp_vienna_rocks_bk_alu_ind_frypan_20cm-21519980-xtra2

GreenPan vil gerne være med til at fremme en sund livsstil med exceptionelt køkkengrej, der kan bruges til at lave friske og fine måltider. Produkterne fra GreenPan vil aldrig frigive nogle former for kemikalier og er helt fri for PFOA, PFAS, bly eller cadmium.

Så lav sunde og lækre retter uden bekymringer med produkter fra GreenPan.

GREENPAN BARCEÆPMA-SERIEN VINDER “BEDST I TEST”, JUNI 2018 + POLITIKKEN 2019

Som opfinder af den keramiske non-stik belægning på pander og gryder og efter blot 10 år på markedet vinder Greenpan med deres Barcelona serie ”Bedst i test” Juni 2018 fra forbrugerrådet TÆNK og igen i 2019 vinder de POLITIKKENS pris.


Greenpans koncept giver dig køkkengrej i særklasse, et produkt som er nemt at arbejde med og som nemt rengøres og som kan tåle den høje varme som kommer fra et komfur.

Produkterne fra Greenpan vil aldrig frigive nogle former for kemikalier og er helt fri for PFOA, PFAS, bly eller cadmium. Så lav sunde og lækre retter uden bekymringer med produkter fra Greenpan.
Med topserien fra Greenpan kaldet Barcelona får du et produkt, som er produceret til at holde længere end normalt, kombineret med et ekstra tyk ydre i aluminium og den nyeste Magnito bund, som sikrer jævn og hurtig opvarmning (også ved induktion). Håndtaget er af stål og kan derfor også gå i ovnen uden problemer.

Thermolon Infinty professionel, keramiske non-stik belægning er forstærket med diamant krystaller og den stærkeste belægning, som er produceret og som giver en ekstrem ydeevne, hurtig opvarmning, ekstra lang holdbarhed og så er det muligt at benytte redskaber af metal, når der laves mad.

Panden har også den keramiske belægning på ydresiden, hvilket gør den nem og hurtig at rengøre. Samtidig kan den nye belægning vaskes op i en opvaskemaskine, men det anbefales at gøre det i hånden med varmt vand og sæbe. Denne keramiske belægning gør det sjovt at lave mad mange år fremover.