Instant Pot “One-Pot-Wonder” bringer familien sammen i efterårsferien

Hvis du har børn hjemme i efterårsferien, er det som regel et hit at inddrage dem i madlavningen. Instant Pot Pro Crisp tilbyder 11 programmer til både morgenmad, frokost og aftensmad – så find opskrifterne frem og lad os lave mad.

Instant Pot Crisp og Instant Pot Pro Crisp er begge fantastiske multimaskiner, der skaber muligheder i køkkenet. Med efterårsferien lige om hjørnet er der masser af tid til at lave nogle lækre og velsmagende efterårsretter, stege, slow cookers, dehydratorer osv. Der er op til 11 funktioner at bruge, og mulighederne er mange. Produkterne giver endda mulighed for også at bage – hvilket er perfekt til den nationale bagedag i efterårsferien.

De smarte programmer gør det nemt for alle – fra nybegyndere til kokke – at tilberede gode, sunde og nemme måltider.

Begge modeller er op til 70 % hurtigere og mere energieffektive end andre tilberedningsmetoder – desuden hjælper EvenCrisp-teknologien med at reducere brugen af olie med op til 95 %.

Prøv de nye funktioner i efterårsferien, og oplev de mange tilberedningsmuligheder. Desuden kan starten udskydes og indstilles med tid, så alt er klar, når du vil have det. Flere dele tåler opvaskemaskine, så rengøringen er nem.

Instant Pot Crisp EV012009 / Instant Pot Pro Crisp 140-0027-01-EU