Som opfinder af den keramiske non-stickbelægning på pander oggryder og efter blot 10 år på markedet vinder Greenpan med deres Barcelona serie ”Bedst i test” i Juni 2018 og Politikens “Bedst i test” i Marts 2019. Greenpan’s koncept giver dig køkkengrej i særklasse, et produkt som er nemt at arbejde med og som nemt rengøres og som kan tåle den høje varme som kommer fra et komfur.

Produkterne fra Greenpan vil aldrig frigive nogle former for kemikalier og er helt fri for PFOA, PFAS, bly eller cadmium. Så lav sunde og lækre retter uden bekymringer med produkter fra Greenpan.

Med topserien fra Greenpan kaldet Barcelona får du et produkt som er produceret til at holde længere end normalt, kombineret med et ekstra tyk ydre i aluminium og den nyeste Magnito bund som sikre jævn og hurtig opvarmning ( også ved induktion ) Håndtaget er af stål og kan derfor også gå i ovnen uden problemer.

Thermolon Infinty proffessionel, keramiske non-stik belægning er forstærket med diamant krystaller og den stærkeste belægning som er produceret og som giver en ekstrem ydeevne, hurtig opvarmning, ekstra lang holdbarhed og så er det muligt at benytte redskaber af metal når der laves mad.

Panden har også den keramiske belægning på ydresiden, hvilket gør den nem og hurtig at rengøre. Samtidig kan den nye belægning vaskes op i en opvaskemaskine, men det anbefales at gøre det i hånden med varmt vand og sæbe. Denne keramiske belægning gør det sjovt at lave mad mange år fremover.

Læs Politikens test her!