COMBEKK

EKSKLUSIVT KØKKENGREJ AF GENBRUGSMATERIALE

KVALITETEN AF HOLLANDSK OPRINDELSE

En støbejernspande kaldes en “Dutch Oven” over hele kloden. Navnet “Dutch Oven” henviser til en fremstillingsteknik, hvor smeltet jern hældes i en sandform. Hollænderne opfandt denne teknik, og derfor er de meget stolte af, at de er det eneste mærke, der støtter deres topsortiment i Holland. En Dutch Oven fra Holland, som den burde være!

100% GENANVENDELIGE MATERIALER

Jern mister aldrig kvaliteten. Derfor vælger Combekk at arbejde med mellem 70-100% genbrugsmaterialer i fremstilling af deres produkter. Med en ordentlig ovn og en afbalanceret blanding af materialer kan COMBEKK levere den bedste kvalitet uden at grave efter jernmalm. Oprindelsen til den vigtigste ingrediens i støbningen er stemplet i bunden af Dutch Oven.

VERDENS FØRSTE GRYDESÆT AF GENBRUGS ALUMINIUM

Udover Dutch Oven har Combekk fremstillet det første grydesæt i verden af genbrugs aluminium. Hele verden har fokus på genanvendelighed og spise økologisk, mindre kød m.m. lige så vigtigt ser Combekk det at tilberede sin gode mad i gryder og pander som er lavet af genbrugs materiale og passer på planeten.

MISSION OG VISION

COMBEKK gør køkkenudstyrsindustrien mere bæredygtig. Med 100% genbrugt køkkengrej skaber vi hjemmeartikler, der er bæredygtige, samtidig med at vi holder nøje øje med design og funktionalitet.

Se kataloget for 2022-2023 her