Archives

Næste generations Ninja foodprocessor 3in1

Ninjas 3in1 nye foodprocessor gør det let for dig at lave alt fra dip til drinks dej, desserter og revet grøntsager. Det er en kombi af en foodprocessor, multi-blender og personlig blender med udskiftelige knive og tilbehør.

Hak, riv, puré og mix let til snacks og små måltider i den store 1,8 liter foodprocessorskål
Lav nok til at dele i 2.1L blandingskanden med flere serveringer – fra knuste is cocktails og frosne desserter til pastasauce, dips og dressinger.
Blend direkte i 700 ml beholder med drikketud for at nyde en drink på farten – fra kølige smoothies til lækre cremet milkshakes.

Enkle one-touch-kontroller gør det nemt at enten vælge automatiske programmer eller manuelle indstillinger – alt sammen designet til at levere det perfekte resultat, nøjagtigt som du vil. Tilføj den vedhæftede fil efter eget valg, og de tilgængelige programmer lyser på kontrolpanelet.

Ikke mere gætterier med Auto-iQ-teknologi. Eksklusivt for Ninja, disse intelligente programmer er skræddersyet til at levere de ønskede resultater med et tryk på en knap. Fem unikke puls-, pause-, blandings- og procesmønstre gør alt det hårde arbejde for dig. Du kan også tage kontrol med manuelle indstillinger.

Ninja Blade Technology

Ninjas præcisionstekniske knive er bygget til at holde, lavet af slidstærkt rustfrit stål af høj kvalitet og testet med 1000 isknusningscyklusser.

En kraftig 1200W-motor driver Ninjas målrettet designede udskiftelige tilbehør for at skabe lækre resultater hver gang.
I madprocessorskålen kan du nemt lave salsaer, burgere, puréer og mere med skærebladet. Bland brød og pizzadej, pandekagedej og kageblanding med Dough Tool. Nyd hjemmelavet coleslaw, salater og revet ost med skiven / riveskiven.

Det patenterede Pro Extractor Blade skaber let superjævne resultater i serverings beholderen og blander selv de hårdeste ingredienser inklusive frugt og grøntsager, nødder, frø og endda is. Det stablede klingedesign blander hurtigt og let større omgange i multiservicekanden for jævnt blandede resultater på få sekunder. Rengøring er let takket være dele, der kan vaskes i opvaskemaskine.

Kom straks i gang med en inspirerende opskriftsguide inkluderet i æsken, fyldt med kick-start opskrifter, der inspirerer din fantasi.

MULTIFUNKTIONEL PANINI FRA HÂWS

Hâws Panini Grill gør dig i stand til at grille, riste og varme made utroligt hurtigt og nemt. Panini grillene fås i 2 forskellige størrelser og har begge muligheden for at åbnes hele 180 grader op. På den måde kan du nemt forlænge din grillsæson til at vare hele året. Her får du altså et produktet der både kan bruges som normal toaster eller til kød og grøntsager. Et produktet med flere funktioner gør det nemmere for dig i køkkenet.

 

Produktet er kommet hjem i 2 forskellige størrelser og måler henholdsvis 29 x 24 cm og 25,6 x 17,8 cm på grilloverfladerne. Temperaturen kan justeres, der er indikator lys, transportabel spildebakke og så er den nem at rengøre.

DESIGN ADVANCED KØKKENMASKINE & TOASTER

Den nye køkkenmaskine er uundværlig i enhver husholdning og kan både bruges til at ælte og mixe deje, piske flødeskum, hakke kød samt lave pasta mm. – den er fyldt med tilbehør. Den nye toaster er også helt perfekt til søndag morgener, familietid og morgenmad sammen. Den har ekstra store åbninger til eks. bagels og croissants samt 9 forskellige programmer til b.la. optøning. Begge produkter scorer samtidig højt i designet og pynter på ethvert køkkenbord.

DESIGN TOASTER PRO 2S

Søndag morgen, familie tid og morgenmad sammen.
GASTROBACK® Design Toaster Pro 2S imponerer med sin balancerede ristet
brød og et integreret bolle opvarmningsstativ. Med sine ekstra brede åbninger er det
ikke kun velegnet til ristning af to skiver brød på samme tid, men det er også ideelt til
boller eller bagels. Yderligere ruller, croissanter og kager kan varmes op på det
integrerede stativ.
Genopvarmnings-funktionen bruges til at toaste brødskiver, der er blevet kolde, mens
Optønings-funktionen også giver perfekte resultater for frosne brødskiver. Der er 9
programmer til ristning, så de ønskede resultater opnås altid for en lang række
brødtyper. Det valgte niveau angives med blå LED-belysning. Som en nedtællings
visning slukker lysdioderne den ene efter den anden under ristningen.
Krummer, der er faldet ned i apparatet, samles på den aftagelige krummebakke og kan
fjernes hurtigt og nemt. Nu kan intet forhindre en perfekt morgenmad længere!

Se datablad for DESIGN TOASTER PRO 2S

DESIGN KØKKENMASKINE ADVANCED DIGITAL

Køkkenmaskinen er uundværlig i enhver husholdning og udfører en lang række
opgaver, når man laver madlavning og bagning. Med tilbehør til en kødhakker og
et bredt udvalg af tilbehør bliver GASTROBACK® KØKKENMASKINE ADVANCED
DIGITAL en allrounder i alle situationer. Maskinen scorer også visuelt i hvert
køkken.

Ved første øjekast tiltrækker køkkenmaskinen via det klare design og det faste aluminiums hus, som også garanterer en passende stabilitet. Med sin kraftfulde, men stille 600 Watt højeffektive motor, kommer DESIGN KØKKENMASKINE ADVANCED DIGITAL med otte hastigheds niveauer og puls funktion. Som noget ekstra: tilpasser motorkraften sig automatisk til kraftig dej.
Når det kommer til udstyr, mangler køkkenmaskinen ikke noget. Den har en dobbelt æltekrog til behandling af tung dej, såsom brøddej, pizzadej, dej til kagebaser eller wienerbrødedej; et piskeris i rustfrit stål til alsidige anvendelser: Pisk fløde, æg eller hurtig budding indtil cremet og omrør forskellige typer let dej; og en K-spade med en dejskraber til luftig dej eller til at blande ingredienser såsom nødder eller tørret frugt. Ud over 5 liters rustfri stål skål får du også en 5 liters keramisk skål, der kan anvendes i mikrobølgeovn og ovn. DESIGN KØKKENMASKINE AVANCED DIGITAL med kødhakker, der leveres med et omfattende sæt tilbehør, er en absolut allrounder. Dette inkluderer tre perforerede diske (3, 5 og 7mm), inventar til pølsefyldning, shortbread-kiks og kebab samt fire forskellige pastaskiver til hjemmelavet fettuccine,
spaghetti, linguine og makaroni. Takket være sprøjtebeskyttelsen med påfyldnings åbning forbliver køkkenet rent og rent. LED-programdisplayet og det letlæselig LCD-display med nedtællings funktion sikrer yderligere brugervenlighed.

Se datablad for DESIGN KØKKENMASKINE ADVANCED DIGITAL

Nye miniovne fra Profi Cook

Multiovn 4i1 med 35 liters bageplads og dobbeltglas, konvektion, top og bund varme. Derudover medfølger rotisseri pizzasten. Miniovnen er et perfekt højtydende alternativ til kommercielt tilgængelige integrerede ovnen. Der er en bred vifte af mulige kombinationer samt 90 minutters timer med slut signal. Interiøret er oplyst og temperaturen kan reguleres fra 80 – 230 grader. Lågen er med dobbeltglas for at modstå varmen samt et køligt greb.

Der medfølger omfattende tilbehør i form af grillrist, bageplade, rotisseri, pizzasten, tænger til at flytte op grillristen og bagepladen, værktøj til at fjerne spydet og en druppepande til fredt og krummer. Miniovnen fåes i 2 forskellige modeller – en med touchskærm og en uden.

 

Trådløs minihakker med potentiale!

Det bliver nu både nemt og bekvemt at hakke frugt og grønt med en trådløs minihakker fra, det nye danske brand, Hâws – og så slipper du for tårer i øjnene når du skal hakke løg til frikadellerne.

Med den nemme ”tryk ned” betjening til 2 hastigheder tager det ikke mere end 4-8 sekunder at få hakket eks. nødder, løg mm. til madlavningen.

Derudover kan du hakke ekstra store portioner med den store glasbeholder på 1000ml m. skridsikre fødder samt de 2 knive af rustfrit stål.

Udover et enkelt, elegant og funktionelt design giver det genopladelige batteri dig muligheden for at hakke dine madvarer alle vegne så længe batteriet er opladt.

Produktet er lavet af BPA frit materiale og udstyret med et litium batteri derudover medfølger der en indsats til skumning af eks. æggehvider eller flødeskum samt et låg til glasbeholderen til opbevaring i køleskabet.

 

Se artiklen hos Designbase

COMBEKK overtager læderforklædemærket WITLOFT.

COMBEKK, som distribueres i Danmark af Fun Nordic ApS, overtager den hollandske læderforklædegiganten WITLOFT.

I de seneste 8 år har WITLOFT været et verdenskendt brand i alle former for madlavningsforretninger og stormagasiner.

Læderforklædet er kendt for det ikoniske design som hurtigt viste sig at være en favorit hos anerkendte internationale kokke som Jamie Oliver og Gennaro Contaldo. Enhver respekteret hjemmekok bærer stolt det originale læderforklæde ved grillen.

WITLOFT, producenten af de første ikoniske læderforklæder
Det hollandske brand blev til for 7 år siden i et lille skur i hjertet af Amsterdam. Med en enorm lidenskab for håndværket blev der arbejdet efter at opnå et smukt men funktionelt design til et læderforklæde. Produceret med håndkraft blev WITLOFT forklædet hurtigt den store globale spiller indenfor læderforklæder.

COMBEKK, det smukke og bæredygtige køkkenudstyr
COMBEKK blev enormt populært på baggrund af deres signatur ”Dutch Oven”. En robust støbejernspande lavet af 100% genanvendeligt materiale. Brandet har nu udviklet sig til at være en seriøs spiller indenfor madlavningsverdenen. Det er 100% genanvendte og bæredygtige produkter der kommer fra brandet med et unikt koncept. Bæredygtigheden og sporbarhed er normalt indenfor andre segmenter men ikke køkkenartikler – derfor er COMBEKK unik sammenlignet med andre.

Nu starter et nyt kapitel hvor WITLOFT og COMBEKK sammen åbner op for nye store muligheder for begge brands.

Vi, Fun Nordic ApS, glæder os over nu også at kunne tilbyde produkter fra den globale læderforklæde gigant WITLOFT.

Se artiklen hos Designbase

 

 

Nyt kontor m. større unikt showroom

Det er med stor glæde vi kan oplyse, at Fun Nordic ApS flytter fra Bjerggade 2 til Egelund 8, 6200 Aabenraa fra d. 01. august. Vi udvider vores kontor og får mere plads og et nyt større og unikt showroom, hvor udvalgte produkter og brands fremvises.

Kom gerne forbi en dag og lad jer inspirere. I er til enhver tid velkomne til at kontakte os på
20 639 649 / 27 11 60 98 eller mail for at høre nærmere, eller aftale et møde med os, hvor vi kan fortælle mere.

Se også vores opdaterede hjemmeside, www.funnordic.dk, hvor vi har nye inspirerende brands og spændende produkter, som vi kan tilbyde Jer. Læs mere om vores udvalg på siden, eller giv os et kald/en mail, hvis I gerne vil vide mere.

Vi vil samtidig benytte lejligheden til at ønske jer en god sommer!

Vores Facebook giver også løbende info omkring nye produkter og brands – se mere her _______________________________________________________________________________

Dear customers and business partners,

We are pleased to announce that Fun Nordic ApS will relocate our office from Bjerggade 2 to Egelund 8, 6200 Aabenraa Denmark the 1st of august. Our warehouse will remain the same, Fair Trans A/S. The new location gives us more space and a new unique showroom, with space for a broad range of products samples of most the brands we have available.

You are always more than welcome to contact us by phone or email
number: (+45) 20639649 / 27116098 to arrange a meeting and see our showroom at the same time.

If you are ever in Denmark, please give us a call or stop by to see our new facilities. We might have some products you find particularly interesting for your business.

Check also our updated website, www.funnordic.dk, where many of the inspiring brands and products, we are selling, are listed. Read more about our selection on the site and follow the news, or call us if you want to know more.

Our Facebook updates you with news about brands and products – click here

 

NYT PRODUKT! Perfekte ledsager til enhver festlig lejlighed

Om det hedder fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, receptioner mm. er Hâws nye varmeplader perfekte til at holde din mad varm. 

Varmepladen kan varmes op på ca. 8 min. Derefter kan man tage strømmen fra produktet og den vil stadig kunne holde maden lun i op til 1 time via den indbygget sten i produktet.

En perfekt mulighed for at have eks. små lune retter stående til en reception eller fade med kartofler og kød til konfirmationens hovedret uden det bliver koldt. Varmepladerne giver dig muligheden for at bruge tiden med dine gæster og ikke stresse over om maden bliver kold og kedelig. Det er også muligt at lade den stå med strøm tilsluttet og derved holder den sig varm konstant. Som resten af Hâws produkterne har varmepladerne et elegant, enkelt og funktionelt design som nemt vil falde ind i borddækningen til den festlige lejlighed.

Der findes 3 forskellige størrelser: 40 x 20 cm / 60 x 20 cm / 60 x 30 cm.

Der er flere produktet på vej til sortimentet bl.a. talende æggekoger, trådløs chopper, køkkenmaskine m. blender, miniovne i flere størrelser mm.

Introduktion af nyt dansk brand – Hâws

Hâws er et nyt dansk mærke som tilbyder produkter til i og omkring hjemmet. Hâws navnet blev første gang brugt i forbindelse med nogle vågelamper i 2014. Omkring 5 år senere i 2019 blev Hâws brandet registreret i forbindelse med udvikling af et nyt bredt sortiment af køkkenudstyr. Det nye sortiment blev oprettet for at beskytte nuværende og kommende samarbejdspartnere imod store udenlandske aktører.

Hâws har et enkelt, elegant og funktionelt design, der tåler at blive brugt. Produkterne forhandles til fornuftige priser og har et bredt sortimentet, så kunder, kun behøver at handle et sted, og derved får sikkerheden ved kvaliteten fra det samme brand.

Hâws er dansk holdbart elegant design til hjemmet og haven.

De første produkter er allerede kommet på markedet og i Q3+Q4 præsenteres flere produktet til sortimentet bl.a. talende æggekoger, trådløs chopper, køkkenmaskine m. blender, miniovne i flere størrelser mm. 

Mælkeskummer i sort fra Gastroback. Volume på 250 ml

BEDST I TEST VINDER MAJ 2019 – Forbrugerrådet TÆNK

Varm mælk eller kakao med mælkeskummeren. Den har en integreret varmefunktion, er meget lydløs og beholderen kan drejes 360 grader.


Specifikationer:

  • Non-stik belægning
  • Automatisk sluk funktion via “soft touch” funktion
  • Nem rengøring takket være den aftagelige spiral
  • Mælkeskum via magnetisk drivsystem, magnetisk, aftagelig mælkeskum spiral – fungerer uden drevkobling
  • Størrelse 155 x 120 x 200  mm
  • Strøm 220- 240V  50-60 HZ – 500W
  • Vægt 0,88 Kg

 

Sommerens store nyhed – XXL isbolde fra Koala, perfekt til drinks (Gin, Whiskey, Bourbon)

 

 

 

 

 

 

 

Nyd drinks ekstra meget med disse store isbolde i glasset med whisky, bourbon, gin eller hvad hjertet begærer. Vi har allerede kunne mærke sommervarmen i løbet af maj, og kommer yderligere til at få solrige dage de næste måneder, hvor der vil være et stigende behov for at køle sig ned. Gør brug af disse ekstra store bolde for at undgå hedeslag, når solen står højest. Tag en slapper i haven, nyd en omgang grillmad, og hæld en XXL isbold i glasset for at holde drinks kølige over længere tid.

Fordelen ved boldenes størrelse på 7 cm er, at de ikke tør så let og derved undgås at udvande drinks. Du kan derfor nyde nedkølet whisky eller Gin/Tonic i længere tid i sommervarmen samtidig med, at den lækre smag bibeholdes.

Se mere om konceptet i videoen fra Koala.

XXL isbolde fra Koala kan købes hos Imerco kæden landet over og i udvalgte webshops såsom www.Coop.dk og  www.Barlife.dk.

NYHED! Første bluetooth App styret
stegetermometer Meat It

Meat It stegetermometer er helt trådløst. Det ca. 6 mm tykke, spidse, rustfrie stålspyd med sort keramikkappe er udstyret med to sensorer. De måler både kødets kernetemperatur såvel som tilberednings hastighed og den resterende tilberedningstid.

Termometret opretter forbindelse via bluetooth med en tablet eller smartphone hvor alle oplysningertydeligt vises i en app. Termometeret har en 24 timers batterilevetid og er højtemperaturbestandigt. Det råler direkte flammer i op til 3 minutter.

 

 

Greenpan vinder igen – Bedst i test Politiken

 

 

 

 

 

 

Som opfinder af den keramiske non-stickbelægning på pander oggryder og efter blot 10 år på markedet vinder Greenpan med deres Barcelona serie ”Bedst i test” i Juni 2018 og Politikens “Bedst i test” i Marts 2019. Greenpan’s koncept giver dig køkkengrej i særklasse, et produkt som er nemt at arbejde med og som nemt rengøres og som kan tåle den høje varme som kommer fra et komfur.

Produkterne fra Greenpan vil aldrig frigive nogle former for kemikalier og er helt fri for PFOA, PFAS, bly eller cadmium. Så lav sunde og lækre retter uden bekymringer med produkter fra Greenpan.

Med topserien fra Greenpan kaldet Barcelona får du et produkt som er produceret til at holde længere end normalt, kombineret med et ekstra tyk ydre i aluminium og den nyeste Magnito bund som sikre jævn og hurtig opvarmning ( også ved induktion ) Håndtaget er af stål og kan derfor også gå i ovnen uden problemer.

Thermolon Infinty proffessionel, keramiske non-stik belægning er forstærket med diamant krystaller og den stærkeste belægning som er produceret og som giver en ekstrem ydeevne, hurtig opvarmning, ekstra lang holdbarhed og så er det muligt at benytte redskaber af metal når der laves mad.

Panden har også den keramiske belægning på ydresiden, hvilket gør den nem og hurtig at rengøre. Samtidig kan den nye belægning vaskes op i en opvaskemaskine, men det anbefales at gøre det i hånden med varmt vand og sæbe. Denne keramiske belægning gør det sjovt at lave mad mange år fremover.

Læs Politikens test her!

GreenPan Barcelona serien vinder “Bedst i test” hos forbrugerrådet TÆNK

Som opfinder af den keramiske non-stik belægning på pander og gryder og efter blot 10 år på markedet vinder GreenPan med deres Barcelona serie ”Bedst i test”.

GreenPans koncept giver dig køkkengrej i særklasse, et produkt som er nemt at arbejde med og som nemt rengøres samt kan tåle den høje varme, som kommer fra et komfur.

Produkterne fra GreenPan vil aldrig frigive nogle former for kemikalier og er helt fri for PFOA, PFAS, bly eller cadmium. Så lav sunde og lækre retter uden bekymringer med produkter fra GreenPan.
Med topserien fra GreenPan kaldet Barcelona får du et produkt som er produceret til at holde længere end normalt, kombineret med et ekstra tyk ydre i aluminium og den nyeste Magnito bund, som sikrer jævn og hurtig opvarmning (også ved induktion). Håndtaget er af stål og kan derfor også gå i ovnen uden problemer.

Thermolon Infinty Professional, den keramiske non-stik belægning, er forstærket med diamant krystaller – den stærkeste belægning, som er produceret og som giver en ekstrem ydeevne, hurtig opvarmning, ekstra lang holdbarhed – så er det muligt at benytte redskaber af metal, når der laves mad.

Panden har også den keramiske belægning på ydresiden, hvilket gør den nem og hurtig at rengøre. Samtidig kan den nye belægning vaskes op i en opvaskemaskine, men det anbefales at gøre det i hånden med varmt vand og sæbe. Denne keramiske belægning gør det sjovt at lave mad mange år fremover.