Instant Pot

Udover at være nr. 1 i USA er Instant Pot den bedst solgte multi køkkenmaskine i verden. Instant Pot giver dig tid og overskud i hverdagen til at lave sunde og velsmagende retter på kort tid. Multicookeren samler funktioner som trykkoger, riskoger, steam, stege, bage, slowcook, sous vide og yoghurt i en maskine – og det mest imponerende er at det virker.*

Fordelen er at smag, saft og tekstur bevares på en helt anden måde end hvis det er i en normal gryde ell er ovn. De langtidstilberedte retter bliver møre, saftige og smagfulde imens retter lavet i en trykkoger beholder deres faste struktur, saftighed og velsmag – derudover bevares næringsindholdet bedre.

Du kan lave mad på stort set ingen tid med Instant Pot. Retter der normalt laves på 1 time kan kortes ned til det halve. Så ingen stress hvis aftensmaden bliver lidt forsinket, så redder Instant Pot dig. Derudover har du mulighed for med ”hold varm” funktionen at lave maden om morgen og holde det klart indtil om aftenen hvis tidsplanen passer bedst sådan. Til produktet medfølger der desuden en gratis app med en masse inspiration samt opskrifter på hvad du kan bruge din Instant Pot til.

*Gælder ikke ved alle modeller – fås i forskellige størrelser.