Zip Top

ZipTop, fremtidens erstatning for plastikposer i hjemmet

ZipTop er på en mission og det er at være bedre for dig og bedre for planeten med deres produkter. ZipTop beholderne gør det nemt for folk at stoppe med at bruge engangsplastik poser – rent, unikt og tankevækkende design.

Zip Top er et Amerikanske innovative og miljøbevidste brand. ZipTop blev grundlagt med det formål at skabe nogle innovative beholdere som kunne udkonkurrerer de skadelige plast produkter indenfor beholdere, plastikposer m.m. De kommer med produkter som både er bedre for dig og planeten.

ZipTop patenteret beholdere med Zip lukke funktion
ZipTop beholderne er lavet i et patenteret ”one-piece” oprejste design der gør den ekstremt holdbar – den tåler både opvaskemaskine, fryser og microbølgeovn. Beholderne er 100% platin-silikone materiale og indeholder ingen BPA, plast, fyldestoffer eller andre skadelige kemikalier.

Se det nyeste katalog fra Zip Top her

ZipTop beholderne hjælper dig med at tage madopbevaring til næste niveau og gør overgangen fra plast til genanvendelige produkter nemmere. Produktet er enormt alsidigt og holdbart da det kan bruges til opbevaring af både mad, snacks on the go, rejser eller eks. madkasse til pastasalat da de tåler gafler – kun fantasien sætter grænser. Derudover kan den også nemt indeholde væsker da designet gør at den forbliver oprejst uanset indholdet.

Anerkendt og prisvindende design over hele kloden
De gennemtænkte detaljer, der er lagt i designet, er blevet anerkendt verden over. ZipTop har allerede vundet en International Design Excellence Award, Gold German Design Award, European Product Design Award og blevet udnævnt til ”Good Housekeeping Editor’s” til International Home + Housewares Show