Skeppshult

Historien

Det hele begyndte i 1906 da Carl E. Anderson kom retur fra USA fuld af inspiration og viden omkring industriel produktion. Carl E. Anderson slog sig ned i byen Skeppshult, som er placeret i den sydlige del af Sverige og etablerede sin egen produktion.  Mange ting har siden ændret sig siden starten men traditioner, viden, håndværk og værdierne er der stadig. Skeppshult er i dag det eneste sted i Skandinavien hvor der fortsat er produktion af køkkengrej i støbejern.

Kvalitet

Alle skeppshult’s produkter er produceret af kontrollerede råmaterialer på fabrikken i småland / Sverige. I gennemsnit går hvert produkt gennem en kvalitetskontrol 10 gange, før det forlader produktionsområdet. På  grund af dette holder Skeppshult’s produkter i rigtig mange år, selv om det bliver udsat for metal redskaber og høj varme. Skeppshult giver 25 års garanti på selve støbejernet, på alle deres produkter.

Miljø

Alle Skeppshult’s produkter er orginaler, der er ikke 2 produkter som er ens, alle produkter bliver hånd tilpasset på fabrikken. Produceret af kontrolleret rå materialer uden kemikalier. De naturlige og miljøvenlige produkter kræver meget lidt vedligeholdelse. Støbejerns produkterne er blevet ind brændt med BIO rapsolie, som giver en ”klar til brug” non-stick funktion. Skeppshult produkterne har en utrolig lang levetid, som også er forklaringen på at Skeppshult giver 25 års garanti på selve støbejernet.

Se hele sortimentet ved at trykke på følgende link: Katalog 2020