Kender du det? Tingene går højt i køkkenet og tingene syder på komfuret. Du vil bare lige vende maden hurtigt på panden så du rækker ud efter noget metal bestik og din yndlingspande har nu fået en rids. Irriterende! For at forhindre det skal ske igen har Fissler udviklet en ridsefast pande serie – Fissler Adamant Classic.

Hemmeligheden er en ekstremt robust tætning med siliciumcarbidpartikler. Disse danner en ru overfladetekstur, der er så hård som sten og tillader endda brug af metal køkken hjælpemidler! Den har en super non-stick effekt og fremragende termisk ledningsevne. Så du kan stege både forsigtigt og sprødt.

Den robuste pande er kendetegnet ved dens tidløse design. Udstyret med cookstar® all-round base , er det velegnet til alle typer komfurer inklusive induktion. Det praktiske komforthåndtag gør det nemt at håndtere panden, f.eks. Ved drejning.

Materiale: Aluminium

Land: Tyskland

Produkttype: Pande