Nyheder

Oktober 2017

Havsnø – naturlig frisk fra Norskehavet

Nu er havsnø, flagesalt udvundet af Norskehavet, på det danske marked. Rent, frisk og mineralrigt havvand er den eneste ingrediens i flagesaltet, Havsnø. Med saltet øges fornøjelsen ved måltider og bringer det vilde norske havs personlighed med sig, når det forfiner smagen. Der anvendes ren vedvarende vandenergi til udvindingen af Havsnø.

Havsnø udvindes ved de norske fjelde og Norskehavet, hvor udvindingen af havsalt har fundet sted siden vikingetiden. Tidligere har man anvendt flagesalt til især at konservere nyfangede fisk til de mørke og kolde vintre. Igennem flere århundrede er denne saltudvindingsproces blevet forfinet, så man med saltet bedre kan fremhæve madens smag.

Den sidste norske havsaltsfabrik blev i 1861 nedlagt, men man har nu, efter 150 år, igen valgt at frembringe traditionen omkring at udvinde salt, så du også kan få del i oplevelsen. North Sea Salt Works, en lille familievirksomhed i Norge, har forfinet traditionen omkring Havsnø til også at blive anvendt til gourmetmad.

 

Saltet fremstilles med håndkraft af koldt havvand. Der bruges adskillige timer på at sikre den rette konsistens og farve ved at fordele saltet nøje under bestemte temperaturforhold og med en vis fugtighed. Når saltet tilsættes til mad, pulveriseres havsaltet som var det snefnug, der smelter mellem dine fingerspidser.

Kan bestilles i varianterne Havsnø flagesalt, kråkebole og traditionelt fint salt. Til restauranter og de med et større forbrug kan en bøtte á 750 g bestilles.

 

 

 

Februar 2017

mysmoothie – 100% naturligt og vegansk

Ønsket om at producere udstyr til lave smoothies startede for mere end 7 år siden ved et besøg i storbyen New York. I byen som aldrig sover opdager man altid og hver dag noget nyt. Når man går på opdagelse og tager på en rekognosceringstur rundt om i New York, ser man frem til et godt og sundt mellemmåltid. Og hvor, hvis ikke i NYC, er det muligt! Her, udover de hundredvis af fast food forretninger, er sund mad et naturligt alternativt. Gastronomi og supermarkeder med sunde alternativer er overlegen i forhold til vores lokale tilbud. Ud fra disse erfaringer er vores passion for smoothies og alt forbundet med det, vokset støt. Ikke desto mindre var det klart for os fra starten, at vi ønskede at opbygge ”mysmoothie” – et mærke indenfor sundhed og kvalitetsmaskiner til dette, fra frisk frugt til superfood, så står navnet for kvalitet i hverdagen.

cropped-mysmoothie_koncept.jpgmysmoothie_logo