Nyheder

Juli 2018

Et stort fyrtårn indenfor produktion af køkkenudstyr Fissler GmbH. fra Tyskland, har valgt at indtage Skandinavien. Fissler er kendt for at sætte nye standarder indenfor køkkenudstyr og går ikke på kompromis med kvaliteten, hvilket også ses på alle de mange priser, som firmaet løbende modtager indenfor funktion, innovation og design.

Fissler har i Danmark valgt Fun Nordic ApS som deres distributør. Fun Nordic ApS har i forvejen har en del mærker indenfor samme område og derfor er klædt godt på til at kunne rådgive om Fissler’s mange fantastiske egenskaber og fordele.

Vi håber, at danskerne vil tage godt imod dette flagskib indenfor produktion af innovative køkkenprodukter fra Tyskland, hvor også en stor del af produkterne stadig produceres.

Om Fissler:

Den tyske familieejede virksomhed Fissler blev grundlagt i 1845 af Carl Philipp Fissler i Idar-Oberstein, Tyskland. I dag står mærket for virksomhedens store passion inden for madlavning. Fissler er en af verdens førende producenter af højkvalitets køkkengrej. Virksomheden beskæftiger over 800 personer. Fisslers’s premium produkter er frem-stillet i Tyskland, og selskabet er repræsenteret i over 80 lande. Fissler er bærer af mærket “TOP 50 German Luxury Companies” og “Top 100”, sidstnævnte anerkender, at Fissler er en af de mest innovative virksomheder blandt tyske mindre og mellem-store virksomheder. Yderligere information kan findes på: www.fissler.com

 

Juni 2018

GreenPan Barcelona serien vinder “Bedst i test” hos forbrugerrådet TÆNK

Som opfinder af den keramiske non-stik belægning på pander og gryder og efter blot 10 år på markedet vinder GreenPan med deres Barcelona serie ”Bedst i test”.

GreenPans koncept giver dig køkkengrej i særklasse, et produkt som er nemt at arbejde med og som nemt rengøres samt kan tåle den høje varme, som kommer fra et komfur.

Produkterne fra GreenPan vil aldrig frigive nogle former for kemikalier og er helt fri for PFOA, PFAS, bly eller cadmium. Så lav sunde og lækre retter uden bekymringer med produkter fra GreenPan.
Med topserien fra GreenPan kaldet Barcelona får du et produkt som er produceret til at holde længere end normalt, kombineret med et ekstra tyk ydre i aluminium og den nyeste Magnito bund, som sikrer jævn og hurtig opvarmning (også ved induktion). Håndtaget er af stål og kan derfor også gå i ovnen uden problemer.

Thermolon Infinty Professional, den keramiske non-stik belægning, er forstærket med diamant krystaller – den stærkeste belægning, som er produceret og som giver en ekstrem ydeevne, hurtig opvarmning, ekstra lang holdbarhed – så er det muligt at benytte redskaber af metal, når der laves mad.

Panden har også den keramiske belægning på ydresiden, hvilket gør den nem og hurtig at rengøre. Samtidig kan den nye belægning vaskes op i en opvaskemaskine, men det anbefales at gøre det i hånden med varmt vand og sæbe. Denne keramiske belægning gør det sjovt at lave mad mange år fremover.

 

Sommerens store nyhed –  Ekstra store isbolde fra Koala, perfekt til drinks (Gin, Whiskey, Bourbon)

 

 

 

 

 

Nyd drinks ekstra meget med disse store isbolde i glasset med whisky, bourbon, gin eller hvad hjertet begærer. Vi har allerede kunne mærke sommervarmen i løbet af maj, og kommer yderligere til at få solrige dage de næste måneder, hvor der vil være et stigende behov for at køle sig ned. Gør brug af disse ekstra store bolde for at undgå hedeslag, når solen står højest. Tag en slapper i haven, nyd en omgang grillmad, og hæld en XXL isbold i glasset for at holde drinks kølige over længere tid.

Fordelen ved boldenes størrelse på 7 cm er, at de ikke tør så let og derved undgås at udvande drinks. Du kan derfor nyde nedkølet whisky eller Gin/Tonic i længere tid i sommervarmen samtidig med, at den lækre smag bibeholdes.

Se mere om konceptet i videoen fra Koala.


XXL isbolde fra Koala kan købes hos Imerco kæden landet over og i udvalgte webshops såsom www.Coop.dk og  www.Barlife.dk.

 

 

Showroom – Se vores store udvalg hos Fun Nordic Aps I Aabenraa

Fun Nordic er i løbet af Maj måned flyttet til nye lokaler. Vi kan findes på adressen Bjerggade 2, hvor vi nu har udvidet med et stort, flot showroom, hvor et bredt udvalg af vores sortiment kan ses. Kom derfor endelig forbi og se vores udvalg. Vi har muligvis et bestemt produkt, du søger efter.

I showroomet har vi desuden andre brands stående end de i oversigten på sitet. Se nærmere på brands såsom Boska, Xvida, Combekk, Nevercold, Koala, Profi Care, eller vores store udvalg fra Skeppshult og Profi Cook. Visse udgåede brands såsom Puik Art, Silit og VacuVin står til nedsat pris, så hvis I står og mangler en af disse varer, så kan vi aftale en pris.

 

 

Havsnø – naturlig frisk fra Norskehavet

Nu er havsnø, flagesalt udvundet af Norskehavet, på det danske marked. Rent, frisk og mineralrigt havvand er den eneste ingrediens i flagesaltet, Havsnø. Med saltet øges fornøjelsen ved måltider og bringer det vilde norske havs personlighed med sig, når det forfiner smagen. Der anvendes ren vedvarende vandenergi til udvindingen af Havsnø.

Havsnø udvindes ved de norske fjelde og Norskehavet, hvor udvindingen af havsalt har fundet sted siden vikingetiden. Tidligere har man anvendt flagesalt til især at konservere nyfangede fisk til de mørke og kolde vintre. Igennem flere århundrede er denne saltudvindingsproces blevet forfinet, så man med saltet bedre kan fremhæve madens smag.

Den sidste norske havsaltsfabrik blev i 1861 nedlagt, men man har nu, efter 150 år, igen valgt at frembringe traditionen omkring at udvinde salt, så du også kan få del i oplevelsen. North Sea Salt Works, en lille familievirksomhed i Norge, har forfinet traditionen omkring Havsnø til også at blive anvendt til gourmetmad.

 

Saltet fremstilles med håndkraft af koldt havvand. Der bruges adskillige timer på at sikre den rette konsistens og farve ved at fordele saltet nøje under bestemte temperaturforhold og med en vis fugtighed. Når saltet tilsættes til mad, pulveriseres havsaltet som var det snefnug, der smelter mellem dine fingerspidser.

Kan bestilles i varianterne Havsnø flagesalt, kråkebole og traditionelt fint salt. Til restauranter og de med et større forbrug kan en bøtte á 750 g bestilles.