Nyhed til sommeren 2018 -Thermacell myggeværn

 

 

 

 

 

 

 

Er du også træt af myg, så se lige her – Vi kan nu tilbyde 2 modeller af myggebeskyttelse, den ene model er til dem som er på farten, den anden er til campingvognen, terrassen, båden, udendørs servering eller andre steder hvor man bare gerne vil slappe lidt af, uden der er myg i nærheden. Et nemt og simpelt system med refill, så kunden kommer igen og igen og igen……

 

Thermacell® Myggeværn er et bærbart og let-anvendeligt refill-produkt til udendørs brug, som giver en meget effektiv beskyttelse mod myg. Lydløst og lugtfrit udsondrer appa­ratet et middel, som skaber en beskyttelseszone på 20 m² med op til 96% beskyttelse. Passer perfekt både på terras­sen derhjemme og på campingtur, jagt, fiskeri, sejlsport mv. Du slipper for ubehagelige dufte, røgelse eller kemikalier på huden, men frem for alt, så slipper du for myggene!